Parhaimmat apuvälineet perheille

Varsinkin uudet vanhemmathermometer-supplier-in-coimbatoret tarvitsevat kaiken avun mitä voivat saada ja apu voi tulla monessa eri suunnasta. Näiden teknologiaa käyttävien tuotteiden avulla vanhemmuus on taas hiukan helpompaa:

  • Tutti lämpömittari

Tämä laite on täydellInen mittaamaan vauvan lämpötilan vanhanaikaisella tavalla. Koska vauvan kanssa ei tarvitse tapella paikallaan pysymisestä lämmön mittaamisen aikana, säästytään monelta huudolta ja tappelulta. Samalla öisin voidaan mitata kuume ilman ihmeempää heräämistä ja häiriköintiä, mikä on tietenkin erittäin kätevää.

  • mamaRoo keinu

Hyvin monelle vanhemmalle on tuttua yölliset pitkät ajelut lapsi takapenkillä, toivoen että tämä nukahtaa. 4Momsin valmistama mamaRoo on keinu, hyppytuoli ja kaikki tarvittava, jotta lapsi nukahtaa mahdollisimman helposti. Tuoliin sisältyy 5 erilaista liikettä, joihin kuuluu myös ”automatka” ja näistä joku toimii varmasti kiukkuisimmankin lapsen rauhoittajaksi.

  • Video monitori

Joidenkin mielestä ääneen luottavat hälyttimet ovat tarpeeksi, mutta esimerkiksi sellaisten taaperoiden kanssa, jotka haluavat kiivetä sängystä ulos, asia ei ole niin yksinkertainen. Video monitorin avulla voidaan lasta tarkkailla kaiken aikaa ja jopa estää mahdolliset vaaratilanteet.

  • Maitopumppu

Jos päätetään imettää itse, todennäköisesti ostoslistaan kuuluu myös maitopumpun ostaminen. Elektronisesti toimiva maitopumppu kulkee mukana helposti ja se auttaakin maidon pumppaamista, sekä pullottamista suuresti.

  • Baby Shusher

Kukaan vanhempi ei rakasta kuulla lapsensa itkevän, sillä se on merkki tyytymättömyydestä, eikä mitään keinoja kaihdeta kuin pikkuista yritetään rauhoittaa. Baby Shusher on laite, josta pääsee rytmistä ääntä, mikä matkii kohdussa kuultuja ääniä. Tämä laukaisee lapsen luonnollisen rauhoittumismekanismin ja auttaa rentoutumaan, lopettaen itkemisen.

  • Liiketunnistin

Varsinkin ensimmäisen lapsen kanssa ollaan usein huolissaan siitä, nukkuuko lapsi oikein. Jotkut vanhemmat jopa pakonomaisesti tarkastavat pysyykö lapsi selällään unen ajan ja hengittääkö tämä. Snuza Baby Movement Monitor on laite joka kiinnitetään vauvan vaippaan, mahan puolelle, ja se hoitaa tarkastuksen vanhempien puolesta. Laite hälyttää aikuisen paikalle heti, jos vauva ei ole liikkunut 15 sekuntiin.

  • Tasku lastenhoitaja

Alkuun voi tuntua itsestään selvältä, että muistetaan koska lapsen vaippa vaihdettiin viimeksi, tai koska edellinen ruoka-aika oli, mutta pian väsymys voi muuttaa päivät harmaaksi sumuksi, minkä aikana ei edes muisteta koska viimeksi käytiin suihkussa. Itzbeen Pocket Nanny sopii tähän mainiosti, sillä sen avulla pidetään kirjaa lapsen unirytmistä, ruokailuista ja vaipan vaihdosta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *