Parhaat kodin turvajärjestelmät

Kaikki haluavat turvallisen kodin, mutta harva oikeasti ymmärtää, kuinka kodista voidaan tehdä turvallinen. Tuotteita on markkinoilla liian paljon ja jatkuvat kehitykset teknologiassa tuovat uusia tuotteita markkinoille jatkuvasti, varustettuna mhomeitä tehokkaammilla ja kekseliäämmillä uusilla ominaisuuksilla. Miten tavallinen kodin omistaja voi päättää, mikä näistä sopii suojaamaan omaa taloutta parhaiten?

Tämä on aloitettava vastaamalla yksinkertaiseen kysymykseen: mitä oma koti tarvitsee? Vasta tämän jälkeen voidaan aloittaa tutkimaan mahdollisia vaihtoehtoja. Vastauksen avulla voidaan myös rajata turvajärjestelmiä sellaisiin, mitkä sopivat juuri omaan taloon ja perheen tilanteeseen. Alla on esiteltynä 4 parhaimpiin kuuluvaa turvajärjestelmää, jotka soveltuvat useimpiin talouksiin.

Nest Cam

Aikaisemmin Dropvam nimellä ollut Nest Cam, eli pesä kamera, on suhteellisen pieni väline, jonka tarkoitus on estää ilkivaltaa ja muuta pahantekoa. Siihen sisältyy 24 / 7 live video puhelimeen tai tablettiin, ääni ja liike tunnistimet, pimeänäkö, digitaalinen zoomaus, kaksisuuntainen audio ja tietenkin helpot asennus ohjeet. Lisäksi maksamalla huikan ylimääräistä, saadaan tallennustilaa videoille, jolloin niitä voidaan käydä lävitse myös myöhemmin.

Piper nv

Piper nv on samantyyppinen Canary turvajärjestelmän kanssa, eli se on yksittäinen moduuli, joka sisältää tuttuja turvajärjestelmän ominaisuuksia. Modulista löytyy kamera, sireeni ja liiketunnistin, sekä tämän lisäksi muutama ylimääräinen ominaisuus, jotka nostavat sen kilpailemaan Nest Camin kanssa. Piper nv:n kameraa voidaan käyttää videon nauhoittamiseen, tai sen seuraamiseen livenä omasta puhelimesta. Kamera sallii 180 asteen näkökentän ja se onkin yksi alan laajimmista. Lisäksi pakettiin kuuluu kaksisuuntainen audio, jolloin vaikka pihalle tulleelle tunkeilijalle voidaan huutaa töistä käsin.

iSmartAlarm

iSmartAlarm sopii erityisesti suuriin talouksiin ja järjestelmään kuuluu useita katkaisijoita, sensoreita, kameroita ja kaukotunnistimia, jotka voidaan liittää yhdeksi järjestelmäksi, tai käyttää erilleen. Kokonaisuutta voidaan tarkkailla itse ja se on sekä laitteen paras, että huonoin, ominaisuus. Laitteen keskustana toimii CubeOne laatikko, joka koordinoi eri sensorien ja katkaisimien toimintaa ja tätä voidaan itse muokata. Laite ei kuitenkaan automaattisesti yhdistä esimerkiksi poliisille tai muihin hätäpalveluihin, mikä johtuu juuri omatoimisuuden suosimisesta.

Canary

Canary sopii esimerkiksi kerrostaloasuntoihin ja se on kaikki yhdessä tyyppinen ratkaisu. Lasipullon kokoinen turvajärjestelmä menee kätevään kokoon ja sisältää liiketunnistimen, HD videokameran, sekä lämpötilan, ilmanlaadun ja kosteuden tarkkailijan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *