Parhaat älylukot ja ovikellot kotiin

Kodin turvallisuus ei ole kiinni ainoastaan turvajärjestelmästä ja kameroista, sillä huomioon on otettava myös se, kenet lasketaan sisälle. Nykyään koti voidaan muuttaa turvallisemmaksi muillakin tavoilla kuin vanhanaikaisella ovikellolla ja ketjulukolla. Seuraavien vuosikymmenien aikana konkreettiset avaimsmart-watch-821559_960_720et tulevat jäämään historiaan. Tämä ei ole kätevää ainoastaan silloin, kun ollaan pois kotoa. Esimerkiksi pelatessa netti kasino sivustolla, ei välttämättä aikaa haluta tuhlata ovelle menemiseen. Sen takia toisella kädellä voidaankin keksittyä pokerin pelaamiseen tabletilla, kun älypuhelin vastaa ovikellon pyyntöön. Näin voitot eivät mene ohitse, eikä sisään päästetä sellaisia vieraita, jotka pahimmillaan ryöstävät edellisten pelien voitoilla ostetut uudet ja älykkäät kodinkoneet.

August

August tarjoaa muutaman tuotteen, jotka ovat ihanteellisia kodin turvallisuuden automatisoinnille. Ovikello kamera varmistaa että uusi tulokas nähdään jo ennen oven avaamista, tai vaikka tuhansien kilometrien päästä. Tähän voidaan myös vastata puhelimen välityksellä ja jopa oven avaaminen etänä onnistuu ylimääräisen älylukon ansiosta. Jokaisessa tapauksessa vierailijat voidaan saada nauhalle, jolloin tiedetään, ketkä ovat käyneet ovella. Koska tämä järjestelmä yhdistetään jo olemassa olevaan lukkoon, ei tarvita suuria ja haastavia asennusurakoita, eikä asentamiseen mene kuin minuutteja.

SkyBell video ovikello

SkyBell video ovikello antaa keinon selvittää, kuka vierailee kotona, vaikka itse oltaisiin muualla. HD videolla varustettu kamera tuo sekä kirkkaan näkyvyyden, että mahdollisuuden keskustella ovella olevan henkilön kanssa. Liiketunnistin käynnistää kameran automaattisesti ja pimeänäöllä varustettu kamera toimii kaikkina aikoina. Ovikellon sointiäänen voi myös sammuttaa talon sisätiloista, joka voi tulla tarpeeseen esimerkiksi lapsen nukkuessa.

Scout

Useimmat turvajärjestelmistä eivät ole kovinkaan tyylikkäitä, vaikka ne ovatkin toimivia. Scout tekee tähän poikkeuksen, sillä sen mallin, värin ja muodon voi valita sopimaan juuri omaan kotiin. Järjestelmä tarjoaa paneelin oveen, jonka avulla tarkkaillaan sitä, kuka oven avaa ja sulkee. Nämä laitteet voidaan asettaa myös kaappeihin tai hyllyköihin, jolloin arvoesineet pysyvät varmasti turvassa. Applikaation avulla laitteelle voidaan myös kertoa, miten sen tulee toimia, esimerkiksi paikasta riippuen. Tämä onkin täydellinen tapa pitää kotia silmällä.

Ring

Ring on yksinkertaisesti asennettava ovikello järjestelmä, joka tarjoaa laajan kuvakulman HD videoon, sekä liiketunnistimen, joka käynnistää videon. Kävijöiden tarkkailu onnistuu hienosti ja liiketunnistimet kattavat laajan alueen kodin ympärillä. Henkilöt voidaan myös päästää sisään ovesta etänä, tai tietenkin estää tämä. Puhelimen avulla ääni tulee kellosta samalla tavalla kuin kotona ollessa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *