Langattomasti liikkuvat sälekaihtimet

Langattomasti liikkuvat sälekaihtimet voivat kuulostaa 5 tähden hotellin ominaisuudelta, tai asialta johon vain rikkaimmilla on varaa. Nykyään langattomasti toimivat sälekaihtimet ovat kuitenkin myös tapa pitää koti turvallisena, sen lisäksi että se helpottaa elämää. Esimerkiksi talon joutuessa varkaiden ta1473168202-7242-vertical-blinds-orlando-florida-2rkkailun kohteeksi, päälle ja pois menevät valot, sekä liikkuvat sälekaihtimet, saavat helposti sen kuvan aikaan, että talouden väki on kotona.

Älykkäästi toimivat sälekaihtimet ovat samankaltaiset kuin älykkäät LED-lamput. Niitä voidaan nostaa tai laskea yksittäin tai ryhminä, tai niiden asento voidaan määrittää ajankohtien mukaan, esimerkiksi auringonnousua tai laskua vastaavaksi. Kaihtimien kontrollointiin voi käyttää kaukosäädintä, puhelimen applikaatiota, tai vaikka molempia, mikä tekee tästä vielä hauskempaa.

Älykkäiden kaihtimien ja varjostimien asentaminen on kuitenkin rahallinen haaste useimmille tee se itse tyyppisille kodinomistajille, verrattuna esimerkiksi muutaman kympin hintaiseen lamppuun. Ikkunan koosta riippuen ja tietenkin valitun kaihtimen tyypistä, sekä materiaalista, yksittäinen ikkuna voi maksaa lähes 500 euroa. Kun lasketaan kaikki kodin ikkunat yhteen, sekä tarvittavan ammattilaisen ottama maksu asennuksesta, nousee hinta aika kovaksi.

Jos remontointia, tai pelkästään kaihtimia, suunnitellaan hankkia pienellä budjetilla, voidaan hankkia olemassa oleviin kaihtimiin lisättävä motorisoitu ratkaisu. Tämä ei kuitenkaan ole kovinkaan yleistä, joten vaihtoehtoja kannattaa miettiä pitkään. Osa näistä laitteista toimii pattereiden avulla ja osa voidaan yhdistää ilmastointiin, tai ne voivat omata molemmat ominaisuudet.

Se millaiset kaihtimet sopivat omaan kotiin riippuu myös siitä, minkälainen ulkonäkö ja värimaailma niillä tulee olemaan. Tätä kohtaa ei kannata ohittaa vain olan kohautuksella, sillä vaikka jotkut kaihtimet saisi halvalla, halutaanko katsoa äärettömän rumia kaihtimia päivä toisensa jälkeen? Varsinkin jos asentamiseen ja hankkimiseen menee jo isompi summa rahaa, kannattaako säästää muutamia kymppejä siinä, että valitaan ne halvimmat vaihtoehdot? Nykyään kaihtimia on saatavilla eri näköisinä ja mallisina, jolloin jokaiseen kotiin löytyy varmasti sisustukseen sopivat kaihtimet, jotka eivät häiritse silmiä tai saa kyllästymään vuosienkaan jälkeen.

Vaikka langattomat kaihtimet eivät ehkä ole vielä jokaisen ulottuvilla, kannattaa niihin alkaa säästämään rahaa. Ne tuovat lisäturvaa kotiin ja voivat olla yksi tyylikkäimmistä tavoista säädellä huoneen valotusta. Ja lisäksi niiden käyttäminen on hauskaa ja elämän helpottaminenhan on yksi kehittyvän teknologian parhaimmista puolista.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *